Scraptacular Projects

Voor al onze Projecten heb je een inlog account nodig. Deze kun je zelf gratis aan maken. In het volgende filmpje laten we zien hoe je dat doet.

(Let op, het filmpje begint met een beeld op de hoofd website, vanaf 0.30 seconden zie je het beeld van waar je nu bent.)

 

Na het aanmaken van een account, heb je direct toegang tot alle gratis Projecten. Koop je later een Project, dan voegen we die aan jouw account toe. Zo blijven alle Projecten altijd mooi bij elkaar bewaard.

Hier kun je zien wat je allemaal krijgt zodra je bent ingelogd:

 

Ik ben m'n wachtwoord vergeten. Wat kan ik nu doen?

Boven aan deze pagina zie je de inlog velden. Hieronder staat een knop Wachtwoord vergeten? Klik daar op en vul je email adres in. Je krijgt nu een link toegestuurd in je mailbox. Met die link kun je een nieuw wachtwoord aan maken.

 

Ik ben m'n gebruikersnaam vergeten. Wat kan ik nu doen?

Boven aan deze pagina zie je de inlog velden. Hieronder staat een knop Gebruikersnaam vergeten? Klik daar op en vul je email adres in. Je krijgt nu jouw gebruikersnaam toegestuurd in je mailbox. 

 

Ik heb een account aangemaakt en daarna ben ik ingelogd, maar ik zie m'n nieuw gekochte Project niet. Wat moet ik nu doen?

Alle projecten die je koopt moeten we met de hand toevoegen aan jouw account. Als je op het moment dat je een Project koopt al een account hebt, zetten we het Project direct voor je aan. Koop jij eerst een Project en maak je daarna een account aan, dan moet jouw Project nog worden toegevoegd.

Stuur ons een email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zetten het Project zo snel mogelijk voor je aan.

 

Heb je andere vragen over jouw account? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We helpen je graag!